X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Termékek
Kosár Saját
fiók
Termékek

Felhasználási feltételek

A webáruház használatának feltételeinek megértése segít elkerülni a félreértéseket és a zavarodottságokat. 
Megrendelés előtt javasoljuk, hogy vegye figyelembe a felhasználati feltételeket. Az ezen a webhelyen bemutatott termékek és szolgáltatások elérése, látogatása, használata vagy megvásárlása ezek a feltételek elfogadását jelenti.
A Smart Baby fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül módosítsa ezeket a feltételeket és a webshop-ot.
Szerződéses dokumentumok
Elektronikus vagy telefonos megrendelés elhelyezése esetén a weboldalon, a vevő elfogadja a kommunikáció formáját, amelyen keresztül az eladó végzi tevékenységéit.
A megrendelés a következő dokumentumokat tartalmazza:
a) a megbízás (az egyértelmű szállítási és számlázási adatokkal együtt) és annak egyedi feltételei;
b) a vevői előírások (adott esetben);
Ha az Eladó megerősíti a rendelést, ez a Megrendelés feltételeinek teljes elfogadását jelenti.
A vevő megrendelések elfogadása akkor tekinthető teljesnek, ha az eladótól a vevőig verbális (telefonos) és / vagy elektronikus (e-mail) visszaigazolást kap, anélkül, hogy a vevőtől nyugtát kellene kérnie. Az eladó egyáltalán nem tekintheti meg a szerződés érvénytelenítés nélküli megbízását.

 

Az eladó kötelezettségeinek kibővítése
a) Az Eladó szakmai ismereteit felhasználja a Megrendelésben meghatározott eredmény elérése érdekében, és átadja azokat a termékeket, amelyek megfelelnek a Vevő követelményeinek.
b) Az Eladó weboldalán bemutatott információk csak tájékoztató jellegűek, és az eladó előzetes értesítés nélkül módosíthatja. Az információs struktúra helyzete és konzisztenciája miatt a termékleírások hiányosak lehetnek, de az Eladó arra törekszik, hogy bemutassa a legfontosabb információkat annak érdekében, hogy a termék az általa megvásárolt paraméterekben használható legyen
c) Az eladó 24 hónapos garanciát vállal a teljes termékválasztékra, kivéve olyan textiltermékeket, amelyek garanciája 30 nap.
Garanciavesztési feltételek:
- a vásárlási dokumentumot a garanciával együtt nem mutatják be a javítás kérése esetén
- a vásárló nem tartja be a karbantartási, telepítési feltételeket a használati útmutatóban beirva
- a jótállási idő alatt végzett beavatkozások jogosulatlan személyek által
- ha a termék piszkos vagy hiányos
A jótállás nem vonatkozik a fogyóeszközökre (kerekek, textil alkatrészek, egyéb műanyag alkatrészek), a balesetek miatti üzemzavarok vagy károk, a nem megfelelő használat, a gondatlan használat, a túlzott használat, a szokásos kopás.
Nem panasz:
- karcolások: normális károsodás, és nem panasz
- a kerekek kopása
- hosszú napfény, izzadás, törlés és súrolás, ami az anyagok elszíneződését okozza


INTELEKTUÁLIS ÉS IPARI TULAJDONJOGOK
A vevő megérti a szellemi tulajdonhoz fűződő jogot, és nem közli harmadik félvel, illetve nem teszi közzé az Eladó (az interneten vagy a médián keresztül) közölt információkat.
A webhelynevek és a grafika szintén a DHSBaby tulajdonának védjegyei, nem tölthetők le, másolhatók vagy használhatók mások számára.

MAGÁNÉLET – REKLÁM
A Vevő a megrendeléssel kapcsolatban semmilyen nyilvános nyilatkozatot, promóciót, sajtóközleményt vagy egyéb közzétételt nem ad a harmadik félnek az Eladó előzetes hozzájárulása nélkül.
FELTÉTELEK / BÜNTETÉSEK
Ha a megrendelés beérkezése és / vagy megkezdése nem teljesíthető, az Eladó köteles értesíteni a Vevőt a becsült szállítási időről. Ha az eladó hibás adatokat kap a termékek számlázásával vagy szállításával kapcsolatban, akkor a megrendelés új határidejét fogják beállítani.
SZÁMLÁZÁS - FIZETÉS
Az ár, a fizetési mód és a fizetési határidő meg vannak adva a megrendelésben. Az eladó a vevő részére számlát állít ki, a leszállított árukért, a Vevő köteles, a számla kiállításához összes információt megadni a hatályos jogszabályoknak megfelelően.


KOCKÁZATOK ÉS FELELŐSSÉGEK
A. Szálitás
Az Eladó kötelezi magát arra, hogy a szállítmányokat egy gyors futár céggel küldi a Vevőnek. A szállítmány árazása a csomag súlya szerint történik, az alábbiak szerint:
• 0-5 kg: 1000 ft
• 5-15 kg között: 1500 ft
• 15-30 kg között: 2000 ft
• 30-50 kg között: 3000 ft
• 50-70 kg között: 4000 ft
• 70-100 kg között: 5000 ft

Ezek az arányok csak a 20000ft-nál kisebb megrendelésekre vonatkoznak. Az ilyen összegeket meghaladó megrendelések esetén a szállítás ingyenes. A képek a webhelyen példaértékűek, a valóságban a termékek eltérhetnek, de ilyen esetekben a megrendelés elküldése előtt a megrendelőt értesítjük, és csak az elfogadásával küldjük el.
A webhelyen bemutatott termékek jellemzői és elérhetősége megváltozhat
előzetes értesítés nélkül. Megrendelések, amelyeket telefonon nincsenek megerősítve, törlésre kerülnek. A megrendelt termékek szálitása csak a telefon megerősítés követõen történik.
Az eladó különleges promóciókat és ajánlatokat tehet a megrendelt termékek szállításával kapcsolatban. Az eladó bármikor módosíthatja az árakat, előre értesítés nélkül és megszakíthatja a megrendelést, ha nem lettek megfelelően kitöltve, és a vevőtől történő nem érkeztek be feldolgozáshoz szükséges adatok.
Az eladó elutasíthatja a hibás árakat mutató megrendeléseket (a vételár alatt 0).
a használt platform technikai problémái miatt.
B. Visszatérés
A terméket tilos szabadban használni és nem lehetnek kopásjelek vagy telepítési nyomok!
Ha a termék nem felel meg az ügyfél igényeinek, ajánlott elkerülni a szerelést vagy a felhasználást.
Ha a terméket elutasították, miután megkapta 24 órán belül, a visszatérés részleteit, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy e-mailben. A hatályos jogszabályok az egyénekre vonatkoznak. A visszatérítési költségeket a megrendelő viseli, és a visszatérítést 14 munkanapon belül teljesítik. Ha a visszaküldött termék megsérül, a használati jelei nem értékesíthetők új termékként, visszautasíthatjuk a terméket.


ELFOGADÁS
Az elfogadásra akkor kerül sorra, ha a megrendelt termékek megfelelnek a említett műszaki jellemzőknek a megrendelésben. Ha a Vevő felfedezi, hogy a szállított termékek nem felelnek meg a műszaki vagy mennyiségi előírásoknak, vállalja, hogy telefonon vagy e-mailben ertesit.
A problémamegoldás 7 munkanapon belül történik, a termékek cseréje vagy a vásárló által fizetett összeg visszatérítése.

GARANCIÁK
A www.smart-baby.hu webhelyen keresztül forgalmazott összes termék a garanciális feltételeknek megfelelő, a gyártók által alkalmazandó jogszabályok és kereskedelempolitika szerint. A termékek újak és eredeti csomagolásban vannak, és az egyes gyártók által engedélyezett forrásokból származnak. A Smart Baby által értékesített és szállított termékek esetében a garancianyilvántartást a gyártó közvetlenül adja ki, ha rendelkezik nemzeti szolgáltató hálózattal vagy a Smart Baby.
A gyártók által kibocsátott jótállási jegyek esetében a terméket telefonon vagy e-mailben hirdetik meg, a hibás termék jótállási igazolással kapcsolatos kitöltési utasítását az Smart Baby képviselője nyújtja. A termékjavítást egy engedélyezett gyártóközpont felé irányítják, amely teljes felelősséget vállal a garancia megoldásáért.


TULAJDONSÁG ÁTUTALÁS
A vevő az áru tulajdonosa lesz a termékek kfizetése után. A futár nem engedélyezi a vevő számára a csomagok megnyitását a szállítás aláírása előtt, csak a szállítás és az áru megfizetése után.

FELELŐSSÉG
Az eladó nem tehető felelőssé az áru szállítás utáni használatából eredő károkért és különösen a termékek elvesztéséért. Az eladó akkor felel, ha a érintett partnerek nem teljesítik a megrendelés végrehajtásában a szerződéses kötelezettségeket.
Cégünk az elektromos és elektronikus berendezések forgalomba hozatalának nyilvántartásába bejegyzett, az EEE díjat tartalmazó termékek pedig megjelennek az oldalukon.

VIS MAIOR ESEMÉNY
Egyik rész sem felelős azért, hogy nem teljesíti szerződéses kötelezettségeit, ha a végrehajtása vis maior esemény következménye. A vis maior egy kiszámíthatatlan esemény, amelyet a felek irányítása alatt nem lehet elkerülni.


ALKALMAZANDÓ JOG – IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS
Ez a szerződés a törvény hatálya alá tartozik. A felek közötti peres ügyeket békésen rendezik, vagy ha ez nem lehetséges, a vitákat az illetékes bíróságok rendezik.


KÜLÖNBÖZŐ RENDELKEZÉSEK
A szerződő felek független vállalkozóknak minősülnek, és egyik fél sem kapja meg a jogot vagy a felhatalmazást arra. A jelen szerződés feltételei kizárólag a www.smart-baby.hu megrendelésekre vonatkoznak. A webhelyek tulajdonosai fenntartják a jogokat a használati feltételek megváltoztatására.

Smart Baby, valamint az webáruházon eládott márkák a Smart Baby Hungary Kft. tulajdonában vannak.

Cégnév: Smart Baby Hungary Kft.
Adoszám: 26233664-2-42

A következö cimnél találsz meg minket:

1075 Budapest, Madach Imre ut 9.2., em.1

E-mail:office@smart-baby.hu


Szakszerviz, garancia és utánvásárlási segítség:
E-mail: service@smart-baby.hu


Elérhetőség: hétfötöl péntekig, 08 és 16 ora közt

Rólunk
A Smart Baby egy különleges online áruház, melynek célja az hogy minőségi termékeket biztosítson, amelyek segítenek a baba fizikai és intellektuális fejlődésének. A webáruházunk innovatív termékeket ajánl amelyek a tökéletes kombináció a minőség és a kedvences ár közt. A célunk, itt a Smart Baby-nél, az hogy egyszerűsítsük a szülők életét, miközben biztosítjuk a bébik és gyerekek egészségét, biztonságát és boldogságát. Fiatal és jóindulatú, a Smart Baby csapat folyamatosan arra törekszik, hogy webáruházunkban csak jó minőségü, gondosan kiválasztott termékek legyenek, valamint elfogadható áron maradjanak.
Regisztráció

Jelentkezzen hírlevelünkre.

Az új termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos információk elküldéséhez kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot.

powered by teamshare
© Copyright 2019 Smart Baby Magyarország
designed by headstart.ro
COCCOLLE Sereno 2 az 1-ben multifunkciós babakocsi Kék
Csomagkód 336063832
nincs raktáron
Ár 81.990,00 HUF
nincs raktáron
COCCOLLE Sereno 2 az 1-ben multifunkciós babakocsi Narancs
Csomagkód 336063820
véges készlet
Ár 81.990,00 HUF
véges készlet
Új
DHS Arrow Switch 2 az 1-ben multifunkcios babakocsi Kék
Csomagkód 336060730
nincs raktáron
Ár 67.990,00 HUF
nincs raktáron
Coccolle Giro Tricikli - Narancs
Csomagkód 336010442
nincs raktáron
Ár 42.690,00 HUF
nincs raktáron
Coccolle Arlo multifunkciós bébikomp Kék
Csomagkód 337072330
raktáron
Ár 23.990,00 HUF
raktáron
Új
Ellipsa Rózsaszín babatakaró
Csomagkód 334000410
véges készlet
Ár 6.990,00 HUF
véges készlet
Jungle Termohátizsák Rózsaszín
Csomagkód 334000510
nincs raktáron
Ár 2.990,00 HUF
nincs raktáron
Új
Twistshake Anti - colic cumisüveg 260ml Féher
Csomagkód 336001170
raktáron
Ár 2.690,00 HUF
raktáron
Új
Twistshake Anti - colic cumisüveg 330 ml Türkiz
Csomagkód 336001231
raktáron
Ár 2.990,00 HUF
raktáron
Coccolle Rhea Isofix autósülés 9-36 kg Piros
Csomagkód 337085921
véges készlet
Ár 56.990,00 HUF
véges készlet
COCCOLLE Mira-Fix Isofix autósülés 0-18 kg Kék
Csomagkód 336084830
nincs raktáron
Ár 54.990,00 HUF
nincs raktáron
Új
Coccolle Argo Isofix autósülés 9-36 kg Beige
Csomagkód 338084744
véges készlet
Ár 59.990,00 HUF
véges készlet
Új
Coccolle Argo Isofix autósülés 9-36 kg Kék
Csomagkód 338084730
raktáron
Ár 59.990,00 HUF
raktáron